۱۱۴نور
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از دستگیری ۳ نفر سارق ساختمان های نیمه کاره و اموال عمومی با اعتراف به ۱۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “ارسلان خادمیان” اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت ساختمان های نیمه کاره و اموال عمومی در سطح شهرستان گچساران، موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی و با انجام گشت زنی های هدفمند،۳ نفر سارق ساختمان های نیمه کاره و اموال عمومی را حین سرقت شناسایی و دستگیر کردند.
خادمیان تصریح کرد: متهمان در بازجویی های اولیه به ۱۵ فقره سرقت ساختمان های نیمه کاره و اموال عمومی در سطح شهرستان گچساران اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.