سرهنگ پاسدار علی اصغر نورایی اصل به عنوان فرمانده جدید سپاه این شهرستان معرفی شد.

۱۱۴ نور
سردار بوعلی در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان بسیج مقاومت ناحیه گچساران اظهار کرد: امروز سپاه پاسداران پاسدار انقلاب و ارزشهای بلند آن بر اساس رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری است.
وی افزود: اگر پاسداری ما بر اساس ارزشها و حفظ دین باشد هیچگاه از چارچوب دین و ارزشها خارج نمیشویم.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ما به عنوان طلایهداران مکتب شیعه باید با انقلابی بودن، با فدا شدن خود در راه دین و انقلاب انقلابی بودن خود را نشان دهیم، زیرا این مسأله رمز ماندگاری دین و مذهب ماست.
بوعلی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انقلابی بودن گفت: اگر قرار بر انقلابی ماندن باشد باید چارچوب تعریف شده توسط مقام معظم رهبری را مد نظر داشته و به آن عمل کنیم.
وی با بیان اینکه برداشت مردم از یک فرمانده سپاه باید پاسدار دین و انقلاب باشد، افزود: اگر یک فرمانده غرق در مظاهر و مسائل تشریفاتی، تشکیلاتی و سازمانی شود از مسیر انقلاب و دین خارج شده و انحراف پیدا کرده است.
بوعلی حفظ جنبه دینی را از اولویتهای انجام وظیفه یک فرمانده در سپاه عنوان کرد و افزود: در رأس این مهم توجه به قرآن و نماز نیز باید در اولویت قرار گیرد.
فرماندارگچساران در آیین تکریم و معارفه فرمانده قدیم و جدید سپاه گچساران که با حضور فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان شهرستان های گچساران و باشت و خانواده معظم شهدا و بسیجیان برگزار شد، اظهار داشت: در طول دوران بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی دوران طلایی سپاه ناحیه گچساران در دوران خدمت سرهنگ جهانگیرانصاری فرمانده این ناحیه مقاومت رقم خورده است.
عبدالرحیم رحیمی افزود: با تمام غرور میگویم؛ در دوران مسئولیت ۴ ساله سرهنگ جهانگیر انصاری به عنوان فرمانده سپاه ناحیه گچساران یکی از بهترین شوراهای تأمین در میان شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد، شورای تأمین گچساران بود.
فرماندار گچساران در ادامه با اشاره به جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: ارزش اهمیت سپاه همانقدر که امام راحل با آن همه بزرگی و تقوا فرمودند ای کاش من یک پاسدار بودم.
وی با بیان اینکه امروز سپاه پاسداران سدی بزرگ در برابر زیادهخواهیهای دشمنان تبدیل شده است، گفت: امروز قدرت و پیشرفتهای نظامی کشور به ویژه افزایش قدرت نظامی سپاه پاسداران اقتدار ایران اسلامی را افزایش داده است.
رحیمی ضمن آرزوی موفقیت برای فرمانده سابق سپاه ناحیه گچساران افزود: امیدواریم همه مسئولان در هر پس منصبی قرار میگیرند در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت به مردم گام بردارند.
در این آیین از خدمات و زحمات سرهنگ پاسدار جهانگیر انصاری فرمانده سابق گچساران تقدیر و سرهنگ پاسدار علی اصغر نورایی اصل به عنوان فرمانده جدید سپاه این شهرستان معرفی شد.فارس
سیدبهادرموسوی













ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰