مراکز یادگیری محلی ،راهی برای توانمند سازی قشر محروم
گچساران- ۱۱۴نور- مراکز یادگیری محلی غیردولتی ۲ سال پیش از سوی سازمان نهضت سواد آموزی در کشور راه اندازی شد و هم اکنون به مکانی مناسب برای کسب مهارت، باسوادی و توانمند سازی قشرهای محروم تبدیل شده اند. به گزارش ۱۱۴نور، به گفته مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در آیین راه اندازی
گچساران- ۱۱۴نور- مراکز یادگیری محلی غیردولتی ۲ سال پیش از سوی سازمان نهضت سواد آموزی در کشور راه اندازی شد و هم اکنون به مکانی مناسب برای کسب مهارت، باسوادی و توانمند سازی قشرهای محروم تبدیل شده اند.
به گزارش ۱۱۴نور، به گفته مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در آیین راه اندازی نخستین مرکز یادگیری محلی در گچساران، همفکری و همدلی در مجموعه مدیریتی و نیروی انسانی این استان موجب شده تا نخسیتن مرکز یادگیری محلی سیار در منطقه زیلایی شهرستان بویراحمد راه اندازی شود.
هادی زارع پور افزود: تاکنون بیش از ۱۰ مرکز یادگیری محلی در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده که تاپایان سالجاری به ۱۶ مرکز خواهد رسید.
وی بیان کرد: این مراکز با هدف آموزش مهارتهای زندگی، کارآفرینی، اشتغال و تولید، ارتقاء دانش و فرهنگ محیط زیست، کشاورزی، منابع طبیعی، آموزش حقوق اجتماعی و شهروندی و بهداشت راه اندازی شده اند.
زارع پور اظهار داشت: در این مراکز امکان آموزش بیش از ۴۰ نوع مهارت وجود دارد.
وی بیان کرد: در هر مرکز یادگیری محلی سواد آموزان در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم در کنار سواد پایه، مهارتها را نیز فرا میگیرند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: هم اکنون بیش از یکهزارو ۴۰۰ نفر در این مراکز یادگیری محلی این استان از سوی ۲۵۰ مربی در حال آموزش هستند.
سید حمدالله خواهش نیک افزود: امید است تا پایان سالجاری با راه اندازی ۶ مرکز یادگیری دیگر زمینه آموزش یکهزارو ۹۰۰ سوادآموز فراهم شود.
وی تصریح کرد: در این مراکز مهارت آموزی برای فراگیران دوره های سوادآموزی،تکمیلی، پایانی و تحکیم سواد انجام می شود.
خواهش نیک گفت: برای نخستین بار مرکز یادگیری محلی در شهر دوگنبدان با ۱۲مربی راه اندازی شد.
وی ادامه داد:هم اکنون ۱۲۰ نفر در مرکز سوادآموزی و یادگیری محلی دوگنبدان در حال آموزش هستند.
خواهش نیک افزود: این مرکز شامل مجتمع آموزشی است وبی سوادان۱۰تا۴۹سال شهر دوگنبدان می توانند از فرصت فراهم شده در این شهر استفاده کنند.
وی افزود:۵۰ درصد آموزشها در زمینه مهارت زندگی،۳۰ درصد در زمینه مهارت اجتماعی و ۲۰ درصد مربوط به حقوق شهروندی است.
براساس سرشماری سال ۹۵ جمعیت بی سواد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان ۳۴ هزار و ۱۰۶ نفر است که ۹ هزار و ۲۰۵ نفر مرد و ۲۴هزار و ۹۰۱ نفر زن هستند.
در بین شهرستان ها نیز گچساران و بویراحمد با ۹۶/۶ و ۹۳/۸ بیشترین و کهگیلویه با ۸۸/۲ و لنده با ۸۸/۴ کمترین میزان باسوادی را دارند.
راه اندازی مراکز یادگیری محلی سوادآموزی از سال تحصیلی ۹۴ در دستور کار نهضت سواداموزی قرار گرفته است .
انتهای پیام /
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰