کد خبر : 17372
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۴:۵۳

گلایه‌های رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران از کم‌کاری درمانگاه‌های بخش خصوصی

گلایه‌های رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران از کم‌کاری درمانگاه‌های بخش خصوصی

۱۱۴ نور رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: کلینیک‌های درمانی که مجوز شبانه روزی دارند چرا تعطیل و بیماران را در هر ساعت از شبانه روز ویزیت نمی‌کند. سید طاهر حسینی در هشتاد و یکمین نشست ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: در حال حاضر ۷۴ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در بیمارستان شهید رجایی گچساران

۱۱۴ نور
رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: کلینیک‌های درمانی که مجوز شبانه روزی دارند چرا تعطیل و بیماران را در هر ساعت از شبانه روز ویزیت نمی‌کند.

سید طاهر حسینی در هشتاد و یکمین نشست ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: در حال حاضر ۷۴ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در بیمارستان شهید رجایی گچساران بستری که هفت بیمار مبتلا قطعی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: در ۲هفته اخیر آمار مراجعه، بستری و مبتلا به کرونا  در بیمارستان شهید رجایی گچساران به ثبات رسیده است.

رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران افزود: از ابتدای سالجاری  تاکنون ۵۸۹ نفر به این بیمارستان مراجعه سرپایی داشته که از این تعداد ۲۵۰نفر بستری شدند.

حسینی اذعان کرد:۵۰۰ پرسنل در  بیمارستان شهید رجایی گچساران شامل پرستار، پزشک، بهورز و کادر اداری به فعالیت مشغول هستند که تاکنون بیش  از۲۰۰ نفر معادل ۴۰ درصد از پرسنل به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران اذعان کرد: هم اکنون معضلی که در شهرستان وجود دارد  درمانگاه سرپایی است که این درمانگاه به بخش خصوصی واگذار شده است و طرف قرار داد آن دانشگاه علوم پزشکی است.

حسینی عنوان کرد: پیمانکار درمانگاه  تا تیرماه امسال قرارداد دارد و کمبود پزشک  در این درمانگاه به معضلی تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه ما در برابر بیماران مراجعه کننده به بیمارستان و یا درمانگاه مسوولیت داریم، گفت: اورژانس بیمارستان شهید رجایی گچساران به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان و بیماران است.

رئیس  بیمارستان شهید رجایی گچساران اذعان کرد: کلینیک مهر گچساران که مجوز شبانه روزی دارد چرا تعطیل است و بیماران در هر ساعت از شبانه روز را ویزیت نمی‌کند.

حسینی ادامه داد: درمانگاه تامین اجتماعی هم در این شرایط حساس و خاص در زمان مشخص تعطیل می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.