کد خبر : 17693
تاریخ انتشار : شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵

۲ تن چوب قاچاق در گچساران کشف شد

۲ تن چوب قاچاق در گچساران کشف شد

۱۱۴ نور فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از کشف ۲ تن چوب قاچاق درمحور مواصلاتی شیراز به گچساران توسط پاسگاه انتظامی امامزاده جعفر خبر داد. به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ”سید محمد موسوی “اظهار داشت: درراستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران پاسگاه انتظامی امامزاده جعفر شهرستان گچساران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در محور

۱۱۴ نور

فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از کشف ۲ تن چوب قاچاق درمحور مواصلاتی شیراز به گچساران توسط پاسگاه انتظامی امامزاده جعفر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ”سید محمد موسوی “اظهار داشت: درراستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران پاسگاه انتظامی امامزاده جعفر شهرستان گچساران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در محور شیراز به گچساران ایست و بازرسی دایر کردند . وی افزود: مأموران حین انجام ایست و بازرسی به ۱ دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک و آن را متوقف و در بازرسی از این خودروها، ۲ تن چوب قاچاق کشف و ضبط نمودند.

فرمانده انتظامی شهرستان گچساران اظهار داشت: در این زمینه یکنفر قاچاقچی دستگیر و به مرجع قضائی تحویل و خودروها نیز به پارکینگ انتقال یافت.

درپایان این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب این منابع توسط سودجویان، مبارزه و برخورد قانونی و جدی با این اخلالگران در دستور کار پلیس قرار گرفته است واز مردم خواست هرگونه اطلاعاتی در این زمینه را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.