بازدید سرزده از بازار گچساران/توصیه ها و هشدار های فرماندار و دادستان گچساران

۱۱۴ نور خوشبختانه طی بازدید های انجام گرفته شاهد کاهش قیمت بعضی از اقلام پر مصرف مردم مانند گوشت، مرغ و میوه در بازار بودیم علیرضا اتابک فرماندار گچساران، حجت السلام محمد صدرا ادیبان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، محمد راهی رئیس اتاق اصناف، سید محمد امین رضایی معاون شبکه بهداشت و درمان گچساران، رضا
این بازدید که در راستای گرانی های اخیر گوشت مرغ ، میوه و تره بار و عدم رعایت نکات بهداشتی و سد معبر صورت گرفت.
در حاشیه این بازدید فرماندار گچساران اظهارنمود: نظارت بر بازار و قیمت اقلام های مصرفی مردم امری لازم و باید به صورت مستمر انجام گیرد.
علیرضا اتابک با اشاره به کاهش قیمت گوشت قرمز، مرغ و میوه در بازار گچساران افزود: خوشبختانه طی بازدید های انجام گرفته شاهد کاهش قیمت بعضی از اقلام پر مصرف مردم مانند گوشت، مرغ و میوه در بازار بودیم.
وی افزایش و نوسانات قیمت بعضی از اقلام در چند روز اخیر را تعطیلات و اختلال در حمل و نقل بار دانست و اظهار بیان کرد: اکنون شاهد تعادل در بازار هستیم و نیاز مندی های اساسی مردم تامین شده و مردم باید آرامش روانی خود را حفظ کنند.
اتابک همچنین از نظارت مستمر بر قیمت اقلام در بازار اشاره کرد و گفت:با تمام توانمان در کنار مردم خواهیم بود و با کسانی که بخواهند با امنیت روانی مردم بازی کنند برخورد خواهیم کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰