سکان شهرداری دوگنبدان بدست سرپرستان
۱۱۴نور پایان مهلت قانونی سه ماهه برای انتخاب شهردار، شورای شهر دوگنبدان را مجاب به تغییر سرپرست کرد تا شهرداری این شهر بلا تکلیف نماند . شورای اسلامی شهر دوگنبدان روز سهشنبه سجاد نویدینیا را به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب کرد تا دومین سرپرست در عرض ۹۹ روز سکان شهرداری را در دست بگیرد. پیش
- ۱۱۴نور
پایان مهلت قانونی سه ماهه برای انتخاب شهردار، شورای شهر دوگنبدان را مجاب به تغییر سرپرست کرد تا شهرداری این شهر بلا تکلیف نماند .
شورای اسلامی شهر دوگنبدان روز سهشنبه سجاد نویدینیا را به عنوان سرپرست شهرداری انتخاب کرد تا دومین سرپرست در عرض ۹۹ روز سکان شهرداری را در دست بگیرد.
پیش از وی سید مصیب موسوینژاد برای مدت بیش از ۳ ماه سرپرستی شهرداری دوگنبدان را بر عهده داشت.
حدود ۴ ماه پیش، شورای شهر دوگنبدان مسعود ظفری شهردار وقت را مجددا به عنوان شهردار برگزیده بود ، اما وزارت کشور به او رای منفی داد و عملا ظفری از گرفتن میز شهرداری شهر دوگنبدان منع شد.
براساس این گزارش اعضای شورای شهر دوگنبدان در اواخر مهرماه با ۵ رای علیمحمد آقایی را به عنوان شهردار دوگنبدان انتخاب کردند اما بعد از گذشت ۱۰۸روز تایید یا ردصلاحیت وی هنوز مشخص نشده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰