توقیف یک دستگاه تریلر حامل مشروبات الکلی در یاسوج

۱۱۴ نور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: قاچاقچیان در یک دستگاه تریلر، مشروبات الکلی خارجی قاچاق را با ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان در مخزن یک دستگاه تریلر جاسازی و قاچاق کرده بودند، که متهم بازداشت و خودرو توقیف شد. به گزارش پایگاه خبری ۱۱۴ نور ، در اجرای
۱۱۴ نور
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: قاچاقچیان در یک دستگاه تریلر، مشروبات الکلی خارجی قاچاق را با ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان در مخزن یک دستگاه تریلر جاسازی و قاچاق کرده بودند، که متهم بازداشت و خودرو توقیف شد.
به گزارش پایگاه خبری ۱۱۴ نور ، در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی که چند هفتهای است در استان با حضور دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی شروع شده، هر روز شاهد موفقیتهای این طرح اجتماعی امنیتی هستیم.
بی گمان امنیت مقولهای است که همه جامعه در برابر آن احساس مسئولیت میکنند و چنانچه افرادی قصد برهم زدن نظم و امنیت حاکم بر جامعه را مخدوش کند نه تنها حکومت بلکه آحاد مردم احساس وظیفه می کنند.
اسماعیل مسعودی معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به توقیف محموله مشروبات الکی به ارزش بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، اظهار کرد: با ادامه اقدامات قاطع دستگاه قضایی و نیروی انتظامی استان در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و بعد از اینکه هفته گذشته خودروی حامل محموله قاچاق چند هزار قبضهای سلاح سرد توقیف و متهم بازداشت شد، باردیگر با اقدامات قضایی و تلاشهای شبانه روزی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان ضربه مهلکی به قاچاقچیان مشروبات الکلی خارجی وارد همچنین این محموله کشف، ضبط، خودروی مذکور توقیف و متهم نیز بازداشت شد.
وی در این خصوص گفت: در این اقدام قاچاقچیان در یک دستگاه تریلر، مشروبات الکلی خارجی قاچاق را در مخزن یک دستگاه تریلر جاسازی و قاچاق کرده بودند.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد در پایان با اذعان به اینکه بسیاری از اقدامات موفقیت آمیز این طرح مرهون گزارشات مردمی است، افزود: ضمن تقدیر از همراهی مردم شریف استان، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی تا پایان سال اجراء و دستاورد این مهم به اطلاع هم استانیهای خواهد رسید.
مسعودی در ادامه ضمن تشکر از اقدامات سبزپوشان ناجا در برگزاری این طرح، عنوان کرد: تلاشهای شبانه روزی و بی وقفه سردار فرماندهی ناجا، پرسنل غیور وجان برکف پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد قابل تقدیر است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰