به گزارش پایگاه خبری ۱۱۴نور، علی محمد آقایی بخشدار گچساران در جلسه روز طبیعت اظهار کرد: سیزدهم فروردین ماه روز آشتی مردم با طبیعت نامگذاری شده است در این روز ضمن تفریح و گردش و سرگرمی باید از میراث گذشتگان که برای ما به امانت گذاشته شده به خوبی محافظت کرد.
وی بیان کرد: خسارت به طبیعت زیان های جبران ناپذیری را به انسان وارد می کند .
بخشدار مرکزی گچساران با اشاره به اینکه باید تمام دستگاه های مربوطه در این روز اقدامات لازم را جهت نگهداری از طبیعت انجام دهند ،تصریح کرد: در روز ۱۳ فروردین که شهروندان برای تفریح به دامن طبیعت می روند زباله های خود را در کیسه های مخصوص ریخته و به اولین ایستگاه جمع آوری زباله تحویل دهند.
آقایی با عنوان اینکه در همه حال باید از ریختن زباله در دل طبیعت خود داری کرد، افزود: از روشن کردن آتش در دل طبیعت به ویژه در کنار درختان خودداری کرده و در صورت استفاده از آتش از خاموش شدن آن مطمئن شویم.
وی گفت : دهیاران ضمن آمادگی لازم جهت ارائه خدمت به مهمانان توزیع کیسه زباله بین گردشگران در روز سیزدهم فروردین را انجام خواهند داد.
بخشدارمرکزی گچساران با اشاره به اینکه در ۱۳ فروردین که مردم برای استفاده از آخرین روز تعطیلات خود به طیعت رو می‌آورند دهیاران روستاها به گذاشتن سطل های جمع آوری زباله و نصب بنر در محل اقدام کنند، خاطرنشان کرد: خودروهای حمل زباله در محل تجمع گردشگران مستقر خواهند شد.
آقایی بیان کرد: سه دستگاه تانکر از طریق امور عشایر گچساران با مدیریت میراث فرهنگی در دشتک دیل، جهاد آباد و آب ریگون مستقر خواهد شد.
وی افزود : جا دارد از زحمات تمامی دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد تقدیر و تشکر کرد.
خبر از ندا نعمتی