کد خبر : 22598
تاریخ انتشار : جمعه ۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲:۴۱

اجرای عمومی نمایش خیابانی “آه زندگی” در چرام

اجرای عمومی نمایش خیابانی “آه زندگی” در چرام

۱۱۴نور نمایش “آه زندگی” از طرح آسیب های اجتماعی با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد توسط هنرمندان گروه تئاتر شهدای چرام با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن نمایش شهرستان در چرام به روی صحنه رفت. به گزارش تئاتر کهگیلویه و بویراحمد؛ نمایش “آه زندگی” به نویسندگی

۱۱۴نور

نمایش “آه زندگی” از طرح آسیب های اجتماعی با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد توسط هنرمندان گروه تئاتر شهدای چرام با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن نمایش شهرستان در چرام به روی صحنه رفت.

به گزارش تئاتر کهگیلویه و بویراحمد؛ نمایش “آه زندگی” به نویسندگی و کارگردانی سید قربانعلی موسوی شیرازی از آثار تولیدی طرح آسیب های اجتماعی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد است که در روز های ۲۰و۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در میادین شهر چرام میزبان علاقمندان به هنر تئاتر بود.

سید قربانعلی موسوی شیرازی کارگردان این نمایش گفت: نمایش “آه زندگی” در قالب پروژه نمایش های تولید شده طرح تولید و اجرای عمومی گروههای نمایشی استان کهگیلویه و بویراحمد با محوریت “آسیب های اجتماعی” می باشد.

وی ادامه داد: نمایش “آه زندگی” به گوشه هایی از مشکلات خانوادگی و معضلات اجتماعی می پردازد و به سهم خود راه گریز را نیز پیشنهاد می کند.

نمایش آه زندگی به نویسندگی و کارگردانی سید قربانعلی موسوی شیرازی با بازیگری فروغ فرهادی و سید قربانعلی موسوی در سه نوبت اجرا گردید و از جانب مردم مورد حمایت قرار گرفت.

سایرعوامل فنی نمایش “آه زندگی” عبارتند از: سرمست آتش پنجه، مهرداد کاظمی و سید حمزه موسوی می باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.