کمیته مردمی سازی برای ارتقا سطح آموزشی و تربیتی مدارس تشکیل می شود

۱۱۴ نور معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کمیته مردمی سازی مدارس برای اولین بار در استان خبر داد. به گزارش ۱۱۴ نور، محمد جمالی در نشست روسای آموزش وپرورش شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمیته مردمی سازی آموزش وپرورش در راستای سیاستهای تحولی
۱۱۴ نور
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کمیته مردمی سازی مدارس برای اولین بار در استان خبر داد.
به گزارش ۱۱۴ نور، محمد جمالی در نشست روسای آموزش وپرورش شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: کمیته مردمی سازی آموزش وپرورش در راستای سیاستهای تحولی دولت سیزدهم و با هدف استفاده از ظرفیت اولیا و خیرین برای ارتقاء سطح آموزشی و تربیتی مدارس تشکیل می شود . معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت؛ بیش از یک میلیون و پانصد هزار جلد کتاب با همکاری تیب ۴۸ فتح استان و دیگر نهادها به شهرستانها و مناطق استان انتقال داده شد.
ایمان سبحان نژاد افزود: دانش آموزان و اولیا می توانند با مراجعه به مدرسه محل تحصیل فرزندان خود کتاب های درسی را تحویل بگیرند .
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: مقدمات لازم برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس فراهم شده است .
فرشید کرمی افزود با برنامه ریزی های انجام شده و تامین اعتبار لازم در سال تحصیلی جدید شاهد تحول اساسی و کیفی درس تربیت بدنی در مدارس خواهیم بود.
حسین دولت دوست رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان نیز گفت: تاکنون بیش از ۱۳ هزار دانش آموزان بدو ورود به دبستان سنجش شدند و هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز دیگر نیز نوبت مراجعه دریافت کردند.
در این نشست روسای آموزش وپرورش شهرستانها و مناطق کهگیلویه و بویراحمد برای بازگشایی هر چه بهتر مدارس نظرات خود را مطرح کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰