کد خبر : 24992
تاریخ انتشار : شنبه ۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۶

نوشته وزیر فرهنگ در فضای مجازی پس از حضور در کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار

نوشته وزیر فرهنگ در فضای مجازی پس از حضور در کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار

۱۱۴نور محمدمهدی اسماعیلی در جدیدترین یادداشت‌ خود در فضای مجازی ضمن اشاره به حضورش در نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار به برخی دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی در حوزه بانوان پرداخت. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین نوشته خود در فضای

۱۱۴نور
محمدمهدی اسماعیلی در جدیدترین یادداشت‌ خود در فضای مجازی ضمن اشاره به حضورش در نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار به برخی دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی در حوزه بانوان پرداخت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین نوشته خود در فضای مجازی نوشت: «به ابتکار جمهوری اسلامی ایران همایش زنان تاثیرگذار در تهران با حضور مهمانانی از ۶۰ کشور برگزار شد.
در صحبت های کوتاهم در این نشست به حضور زنان افتخار آفرین، عفیف و پرشور ایرانی در حوزه های کتاب، رسانه، سینما، تئاتر و موسیقی و فعالیت های قرآنی، در سایه نهضت اسلامی امام راحل اشاره کردم.
 تنها در بخش نشر، سال ۱۳۵۸ فقط از ۱۱ بانو کتاب منتشر شده بود که این آمار پس از انقلاب و  تاکنون به نزدیک به ۳۰ هزار بانوی فعال در این حوزه رسیده است.»
گفتنی است، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار روز جمعه ۳۰ دی‌ ماه در سالن اجلاس سران با استقبال رسمی انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور از همسران رؤسای دولت‌های کشورهای مختلف برگزار شد و در این مراسم همسران روسای جمهور و نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، قرقیزستان، صربستان، همسر رئیس‌جمهور اسبق گینه، همسر رئیس‌جمهور اسبق نیجر، فرستاده ویژه بانوی اول جمهوری فدرال نیجریه، بانوی اول سابق سریلانکا و همسر رئیس حزب حاکم، فرستاده ویژه رئیس جمهور سوریه، رئیس شورای مرکزی اتحادیه زنان ترکمنستان حضور داشتند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.