کد خبر : 30557
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

قابل توجه مسئولین شهرستان باشت پروژه بهسازی جداول شهری به ناکجا آباد رسیده؟

قابل توجه مسئولین شهرستان باشت پروژه بهسازی جداول شهری به ناکجا آباد رسیده؟

پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

با توجه به‌ اینکه خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ۱۱۴نور به معضلات شهری باشت ورود کرده و دیدگاه خود را در این‌ پایگاه منتشر نموده لذا این پایگاه آماده است تا جوابیه شهرداری محترم و دیگر مسئولین شهری را جهت افکار عمومی در همین پایگاه انتشار دهد منتظر پاسخ مسئولین محترم شهری هستیم.

به نام خداوند جان و خرد

شهر باشت، این دیار پرآوازه با قدمت و تمدنی کهن، این روزها درگیر زخمی عمیق بر پیکر خیابان‌های خود است؛ زخمی که نه‌تنها چهره زیبای شهر را مخدوش ساخته، بلکه آرامش و آسایش شهروندان را نیز به مخاطره انداخته است.

پروژه عمرانی شهرداری، که با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری آغاز شد، متأسفانه به‌دلیل مدیریت ناکارآمد و روند لاک‌پشتی اجرای آن، به معضلی جدی تبدیل شده است. کندوکاو بی‌پایان خیابان‌های اصلی شهر، علاوه بر ایجاد ترافیک سنگین و نارضایتی عمومی، معیشت کسبه و مغازه‌داران این مناطق را نیز تحت تأثیر قرار داده و رونق اقتصادی آنان را به چالش کشیده است.

اکنون که این پروژه به جای تسهیل زندگی شهروندان، موجبات نارضایتی و مشکلات عدیده را فراهم آورده، انتظار می‌رود مسئولان محترم شهرداری باشت، ضمن ارائه گزارشی شفاف از دلایل تأخیر و کندی این پروژه، راهکاری عاجل برای تسریع در اجرای آن اتخاذ نمایند.

مردم این شهر شایسته احترام و توجه بیشتری هستند و از مسئولان امر انتظار می‌رود که با مدیریت مدبرانه، پیکر زخمی این شهر را مرهم بخشند و بار دیگر شکوه و زیبایی آن را بازگردانند. آیا زمان آن نرسیده است که سکوت پایان یابد و پاسخگویی آغاز شود؟

به امید فردایی روشن‌تر برای دیار باشت

IMG 20250103 124357 766 IMG 20250103 124353 063 IMG 20250103 124350 355 IMG 20250103 124345 628 IMG 20250103 124330 247 IMG 20250103 124322 512 IMG 20250103 124317 556

یاد داشت از سیدمحمدموسوی

خبرنگار پایگاه خبری ۱۱۴نور

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.