کد خبر : 30947
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

کشف بیش از ۱۷ کیلوگرم مواد محترقه غیر مجاز در کهگیلویه

کشف بیش از ۱۷ کیلوگرم مواد محترقه غیر مجاز در کهگیلویه
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

کشف بیش از ۱۷ کیلوگرم مواد محترقه غیر مجاز در کهگیلویه

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از کشف ۱۷ کیلوگرم مواد محترقه غیر مجاز و دستگیری ۷ نفر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ سید محمد موسوی افزود: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری مواد محترقه در چند واحد صنفی و مسکونی در سطح شهرستان کهگیلویه رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.

وی گفت: پلیس اطلاعات با انجام اقدامات پلیسی محل‌های مورد نظر را شناسایی و پس از هماهنگی لازم اقدام به بازرسی از واحد‌های صنفی کردند.

فرمانده انتظامی کهگیلویه با بیان اینکه ماموران، تعداد ۷ نفر از توزیع کنندگان مواد محترقه و دست ساز را دستگیر کرده وموفق شدند در بازرسی از واحد‌های صنفی مقدار ۶ کیلوگرم مواد اشتعال‌زا سمتکس، ۵ کیلو و ۳۰۰ گرم مواد شیمیایی دودزا و بودار، ۲ کیلو و ۵۰۰ گرم مواد شیمیایی، تعداد ۴۸ عدد گلوبین مواد اشتعال زا و دارای قدرت تخریب و مصدومیت بسیار بالا را کشف کنند.

سرهنگ موسوی از شهروندان خواست اخبار پیرامون فعالیت فروشندگان مواد محترفه و مخلان نظم امنیت را از طریق تماس با تلفن ۱۱۰ گزارش کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.