کد خبر : 31274
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸

سال۱۴۰۴، سرمایه‌گذاری برای تولید گرامی باد

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان از اولین معاینه رتینوپاتی نوزاد بر بالین در بخش مراقبت های ویژه نوزادان در بیمارستان بی بی حکیمه(س) شهرستان گچساران توسط دکتر خورشیدی فوق تخصص شبکیه چشم خبر داد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان از اولین معاینه رتینوپاتی نوزاد بر بالین در بخش مراقبت های ویژه نوزادان در بیمارستان بی بی حکیمه(س) شهرستان گچساران توسط دکتر خورشیدی فوق تخصص شبکیه چشم خبر داد
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان از اولین معاینه رتینوپاتی نوزاد بر بالین در بخش مراقبت های ویژه نوزادان در بیمارستان بی بی حکیمه(س) شهرستان گچساران توسط دکتر خورشیدی فوق تخصص شبکیه چشم خبر داد.

دکتر رضایی در این‌خصوص گفت: رتینوپاتی یا آسیب شبکیه در نوزادان نارس (ROP) مشکلاتی مربوط به عروق شبکیه چشم است که می‌تواند منجر به اختلالات بینایی از جمله نقایص جزئی قابل اصلاح تا جدا شدن شبکیه و نابینایی مطلق شود.

رضایی در ادامه گفت: رتینوپاتی در نوزادان نارس به علت کامل نشدن عروق شبکیه چشم اتفاق می‌افتد که در اوایل دوران بعد از تولد حتما باید پیگیری شود تا در آینده باعث کوری نشود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار داشت: تا پیش از این نوزادان نارس در شهرستان به منظور معاینه، پیگیری و ادامه درمان به شهرستان های دیگر اعزام‌ می شدند.

این موضوع از مهم ترین دغدغه ها و برنامه های کاری ما در حوزه درمان شهرستان بود که جا دارد از دکتر خورشیدی و سرکار خانم دکتر حسینی و تیم‌ مدیریتی و کارشناسی بیمارستان بی بی حکیمه(س) در خصوص پیگیری این مهم تشکر نمایم.

دکتر رضایی در پایان گفت: ان شاالله در آینده بتوانیم با تامین زیرساخت های حوزه چشم‌پزشکی، با توجه به حضور متخصصین خوب در این حوزه، کارهای موثری در شهرستان انجام دهیم.

همچنین با ارتقا بیمارستان بی بی حکمیه(س) نیز می توان کیفیت خدمات درمانی در حوزه مادر و کودک را بهبود بخشید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.