کد خبر : 31822
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶

سال۱۴۰۴، سرمایه‌گذاری برای تولید گرامی باد

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

بازدید نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده از کارخانه آجر دهدشت

بازدید نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده از کارخانه آجر دهدشت
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

بازدید نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده از کارخانه آجر دهدشت

*حجت الاسلام موحد: مسئولان جهت رفع مشکلات همکاری کنند/ حقوق معوق کارگران کارخانه پرداخت شود*

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده صبح روز پنج شنبه (۱۵ خردادماه) از کارخانه آجر دهدشت بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری ۱۱۴نور ،سید محمد موحد در این بازدید اظهار داشت: کارخانه آجر دهدشت یکی از واحدهای فعال شهر دهدشت است که البته مشکلاتی جهت بهره برداری فازهای دیگر دارد.

وی ادامه داد: جهت حمایت از اقتصاد و اشتغال منطقه بازدیدی از این کارخانه داشتیم تا مشکلات را بررسی و پیگیری کنیم.

حجت الاسلام موحد افزود: در این بازدید مشکلات را بررسی و پیگیری هایی با مسئولان مربوطه داشتیم که از نزدیک بازدید داشته باشند و مشکلات را مرتفع نمایند.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات این کارخانه حقوق معوقه کارگران است که تاکید داشتیم جهت حمایت از اشتغال و این قشر زحمت کش پرداخت شود و البته می طلبد مسئولان در این رابطه همکاری کنند تا مشکلات رفع شود.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.