کد خبر : 31939
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲

سال۱۴۰۴، سرمایه‌گذاری برای تولید گرامی باد

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

مدیرعامل شرکت نفت گچساران: کتابخانه‌های شرکت نفت گچساران بیش از ۶ هزار نفر عضو دارد

مدیرعامل شرکت نفت گچساران: کتابخانه‌های شرکت نفت گچساران بیش از ۶ هزار نفر عضو دارد
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت نفت گچساران:
کتابخانه‌های شرکت نفت گچساران بیش از ۶ هزار نفر عضو دارد
مدیر عامل شرکت نفت و گاز گچساران گفت: بیش از ۶ هزار نفر عضو کتابخانه‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران هستند.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، علی‌اکبر حافظی‌نیا ظهر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه علی‌رغم گسترش فضای مجازی،کتاب‌های الکترونیکی و انتشار اطلاعات لحظه‌ای در این فضا کتاب اصالت و جایگاه خود را حفظ کرده است، اظهار کرد: نقش حیاتی کتابخانه‌ها به عنوان مراکز فرهنگی و آموزشی در دسترسی افراد به دانش و اطلاعات برکسی پوشیده نیست.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با تاکید بر اهمیت فرهنگ کتاب و کتابخوانی در این شرکت افزود: در حال حاضر۷ کتابخانه در گروه سنی بزرگسالان و کودکان در مناطق مختلف شرکت نفت و گاز گچساران از جمله باشگاه مهرگان و مجموعه فرهنگی آزادی، کمپ‌های نرگسی، بی بی حکیمه یک و پازنان ۲ برای استفاده علاقمندان دایر است.
حافظی‌نیاعنوان کرد: با توجه به اهمیت فرهنگ کتاب و کتابخوانی توجه به این امر مهم در فرودگاه گچساران نیز با تامین دو قفسه کتاب برای استفاده مسافران صورت گرفته است و به زودی شاهد افتتاح کتابخانه تخصصی قرآنی در کانون قرآن و عترت امور فرهنگی خواهیم بود .
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۶ هزار نفر در رده‌های مختلف سنی عضو کتابخانه‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران هستند، یادآور شد:
بیش از ۳۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های این شرکت برای استفاده علاقمندان وجود دارد که یک هزار جلد نیز امسال به این تعداد افزوده شده است.
بالاترین مدیر نفتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران ادامه داد: رمان‌های خارجی و داخلی، روانشناسی، پزشکی ، ورزشی ، ادبیات ایران و جهان، فلسفی ، حقوقی ، مذهبی و دینی ، تاریخی ، هنر، سرگرمی، فنی مهندسی، درسی و کتب مرجع از جمله موضوعات کتاب‌های موجود در کتابخانه‌های این شرکت است.
حافظی‌نیا خاطرنشان کرد: ارائه خدمات مختلف در حوزه فرهنگی و مرتبط با کتابخانه در قالب مسئولیت‌های اجتماعی به افراد غیرشرکتی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ضمن تشکر از کتابداران پر تلاش امور فرهنگی و هنری این شرکت، بیان کرد: استفاده افراد غیر شرکتی از محیط و امکانات کتابخانه‌های مجهز شرکت نفت گچساران برای مطالعه از جمله خدمات در حوزه کتابخانه است.
حافظی‌نیا خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات مختلف فرهنگی همچون رونمایی‌ از کتاب و آثار نویسندگان مختلف، نقد کتاب، شاهنامه‌خوانی بازدید دانش آموزان مدارس و آشنایی با محیط کتابخانه و … از دیگر خدمات شرکت نفت و گاز گچساران در حوزه کتاب و امور فرهنگی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.