کد خبر : 32296
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶

سال۱۴۰۴، سرمایه‌گذاری برای تولید گرامی باد

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

بازدید حجت‌الاسلام موحد و فرماندار چرام از روستای گره ای و جاده چاسخا

بازدید حجت‌الاسلام موحد و فرماندار چرام از روستای گره ای و جاده چاسخا
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

حجت‌الاسلام محمد موحد، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، به همراه فرماندار چرام از روستای گره ای و جاده چاسخار این شهرستان بازدید کرد.

وی در این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نگاه ما به حوزه انتخابیه یکسان است و هیچ شهرستانی در برخورداری از اعتبارات برتری ندارد.

حجت‌الاسلام موحد با اشاره به محدودیت بودجه در اختیار نمایندگان، تصریح کرد: امسال در مجموع ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار ما قرار گرفته که طبق قانون صرفاً باید صرف طرح‌های ملی شود.

وی افزود: از این مبلغ، ۲۰۰ میلیارد تومان به جاده ملی پاتاوه-دهدشت و مابقی به دیگر طرح‌های ملی از قبیل آبرسانی به چهار شهر اختصاص یافت.

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در ادامه به اختصاص اعتبار به پروژه‌های شهرستان چرام اشاره کرد و گفت: پروژه‌های مواصلاتی شهرستان چرام، شامل جاده دمه، جاده بیدانجیر، جاده طسوج و جاده چاسخار هستند که برای هرکدام از آن‌ها اعتبار ویژه‌ای مصوب شد؛ جاده چاسخار نقش اثرگذاری در این شهرستان دارد و امسال ۵ میلیارد تومان به آن اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به ظرفیت گردشگری منطقه طسوج، خاطرنشان کرد: امسال نیز به جاده دسترسی سرفاریاب-طسوج ۲۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

موحد در پایان ضمن تبریک روز خبرنگار، بر نقش رسانه‌ها در تنویر افکار عمومی و انتقال مشکلات مردم تأکید کرد و گفت: ما و مسئولان اجرایی، وظیفه داریم تا در حد توان و امکانات دولت، برای حل مشکلات مردم تلاش کنیم و مشارکت رسانه‌ها در این مسیر بسیار ارزشمند است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.