کد خبر : 32863
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

دیدار بازرس کل استان با سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد 

دیدار بازرس کل استان با سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد 
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

دیدار بازرس کل استان با سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد

دکتر محمد مهدی صالحی طیبلو بازرس کل استان کهگیلویه وبویراحمد با حضور در مخابرات با مهندس آرش زمانی سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد دیدار و درباره آخرین وضعیت توسعه ارتباطات و پروژه‌های مخابراتی استان گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری۱۱۴نور ،سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه وبویراحمد ضمن عرض خیر مقدم وخوش آمدگویی و ارائه گزارشی ازوضعیت فعلی شبکه تلفن همراه وثابت در شهرها و روستاها، اظهار داشت: « با تدبیر ویژه مدیر عامل محترم شرکت مخابرات ایران پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری در استان آغاز و قرار هست ظرف یکسال شبکه مسی در مرکز استان جمع آوری و فیبر نوری جایگزین گرددو تلاش داریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، روند توسعه فیبر نوری را با سرعت بیشتری ادامه دهیم .»

بازرس کل استان نیز با تأکید بر نقش حیاتی زیرساخت ارتباطی در توسعه اقتصادی و ارائه خدمات هوشمند، از اقدامات انجام‌شده تقدیر و بر ضرورت رفع نقاط ضعف شبکه تلفن ثابت و پوشش سیاردر مناطق کم‌برخوردار تأکید کرد.

دکتر محمد مهدی صالحی طیبلو خواستار برنامه‌ریزی هماهنگ میان مخابرات و سایر نهادهای اجرایی برای تسهیل در صدور مجوزها، اصلاح مسیرها و کاهش موانع عملیاتی شد.

براساس همین گزارش در این نشست، گسترش زیرساخت فیبر نوری،سرعت‌بخشی به پروژه‌های توسعه شبکه، بهبود کیفیت ارتباطات ثابت و سیار و همچنین افزایش تعامل و هم‌افزایی بین سازمان‌هامورد بحث وبررسی قرارگرفت.

در پایان این نشست، دو طرف بر تداوم تعامل، افزایش شفافیت در روند اجرای پروژه‌ها و همکاری مستمر جهت ارتقای کیفیت ارتباطات در سطح استان تأکید کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.