کد خبر : 32895
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ - ۸:۱۹

مدیر مسئول و صاحب امتیاز پرویز مددی

*مهم‌ترین مطالبه جوانان گچسارانی شاغل در عسلویه به بار نشست*

*مهم‌ترین مطالبه جوانان گچسارانی شاغل در عسلویه به بار نشست*
پایگاه خبری ۱۱۴ نور کهگیلویه و بویراحمد

*مهم‌ترین مطالبه جوانان گچسارانی شاغل در عسلویه به بار نشست*

*برای اولین بار؛ برقراری پرواز مستقیم گچساران – عسلویه با حمایت شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران*

به گزارش روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، دکتر علی‌اکبر حافظی‌نیا مدیرعامل این شرکت از برقراری پرواز مستقیم هفتگی گچساران به عسلویه و بالعکس برای نخستین بار با حمایت و پیگیری‌های مستمر شرکت نفت و گاز گچساران خبر داد.

این پرواز که از هفته جاری آغاز شده، در روزهای شنبه هر هفته از فرودگاه شهید امیدبخش گچساران به مقصد عسلویه و بالعکس انجام می‌شود. لازم به ذکر است فرودگاه شهید امیدبخش گچساران تحت مدیریت و راهبری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران اداره می‌شود.

دکتر حافظی‌نیا با اشاره به درخواست مکرر جوانان شاغل گچسارانی در پروژه‌های مختلف صنایع نفت، گاز و پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی عسلویه اظهار داشت:

«همکاران و جوانان عزیز گچسارانی سال‌هاست که برای رفت‌وآمد به محل کار خود در عسلویه با سختی‌های فراوان مسیر زمینی طولانی و پرخطر را تحمل می‌کردند. برقراری این پرواز مستقیم، پاسخ به یک نیاز دیرینه و آرزوی دیرین جامعه بزرگ نفت و گاز گچساران و به‌ویژه جوانان شریف این منطقه است.»

مدیرعامل شرکت نفت گچساران همچنین از افزایش قابل توجه پروازهای مسیر تهران – گچساران – تهران خبر داد و افزود:

«در حال حاضر ۴ پرواز هفتگی در روزهای شنبه، یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه توسط شرکت‌های هواپیمایی ماهان و پارس‌ایر در این مسیر برقرار است که نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته و نقش مهمی در تسهیل سفرهای کاری، درمانی و خانوادگی مردم شریف شهرستان گچساران ایفا می‌کند.»

وی این اقدامات را گامی مهم در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران و خدمت به ذی‌نفعان پنج‌گانه به‌ویژه مردم شهرستان گچساران دانست و تأکید کرد:

«رفاه و رضایت کارکنان، خانواده‌های ایشان و شهروندان گچساران همواره در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد و امیدواریم با تداوم این پروازها، بخش دیگری از دغدغه‌های همکاران عزیزمان مرتفع شود.»

روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران این خبر مسرت‌بخش را به همه مردم شریف شهرستان گچساران، کارکنان صنعت نفت و به‌ویژه جوانان شاغل در عسلویه تبریک می‌گوید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.