کد خبر : 33337
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۲

مدیر مسئول و صاحب امتیاز پرویز مددی

پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

وضعیت کاری کارکنان دستگاه‌های دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

وضعیت کاری کارکنان دستگاه‌های دولتی در کهگیلویه و بویراحمد
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

وضعیت کاری کارکنان دستگاه‌های دولتی در کهگیلویه و بویراحمد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت کاری کارکنان دولت بعد از تعطیلات نوروزی توضیحاتی ارائه کرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید مسعود حسینی با تبریک فرا رسیدن نوروز باستانی و تسلیت شهادت هموطنان در جنگ رمضان در خصوص وضعیت کاری کارمندان دولت گفت: با توجه به اینکه همچنان در وضعیت جنگی قرار داریم دستورالعمل فعالیت دستگاه‌ها با ۳۰ درصد کارکنان به قوت خود باقی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت کاری روزهای پنجشنبه افزود: به مانند سال گذشته، روزهای پنجشنبه به صورت دورکاری خواهد بود.

وی با بیان اینکه دولت اختیارات ادامه تعطیلی یا دورکاری پنجشنبه‌ها و همچنین وضعیت کاری ادارات را به استانداران واگذار کرده است، گفت: در صورت تصمیم‌گیری در خصوص وضعیت کاری کارکنان دولت در استان، اطلاع‌رسانی صرفا از طریق روابط عمومی استانداری صورت می‌گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.