کد خبر : 33759
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 خرداد 1405 - 13:18

مدیر مسئول و صاحب امتیاز پرویز مددی

پایگاه خبری ۱۱۴ نور کهگیلویه و بویراحمد

ساماندهی برنامه‌های تابستانی مسجد صاحب‌الزمان بوستان

ساماندهی برنامه‌های تابستانی مسجد صاحب‌الزمان بوستان
پایگاه خبری ۱۱۴ نور کهگیلویه و بویراحمد

ساماندهی برنامه‌های تابستانی مسجد صاحب‌الزمان بوستان

به گزارش پایگاه خبری ۱۱۴ نور ؛ جلسه هم‌اندیشی رفع مشکلات و برنامه‌ریزی اوقات فراغت مسجد صاحب‌الزمان (عج) شهر بوستان با حضور معاون فرماندار، شهردار و اعضای کانون فرهنگی هنری التوحید برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی چالش‌های پیش‌روی کانون‌های فرهنگی و غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تشکیل شد، شرکت‌کنندگان بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از فعالیت‌های مسجدمحور تاکید کردند.

پرویز مددی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باشت، در این جلسه با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های الکترونیک برای برنامه‌ریزی فرهنگی، اظهار داشت: با ابلاغ ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و استان، تمامی کانون‌ها باید با مراجعه به سامانه «بچه‌های مسجد»، برنامه‌های خود را مطابق دستورالعمل‌های جدید بارگذاری و اجرا کنند.

وی با اشاره به ساختار نوین برنامه‌ریزی برای فصل تابستان، افزود: این طرح در دو بخش کلی «محصولات» و «خدمات» تدوین شده است و کانون‌ها باید بر اساس این طبقه‌بندی نسبت به تعریف برنامه‌های خود اقدام نمایند.

مددی اضافه کرد: هدف از این دسته‌بندی دقیق، نظم‌بخشی به فعالیت‌ها، امکان ارزیابی عملکرد کانون‌ها و در نهایت ارتقای کیفیت خدمات فرهنگی است تا از این طریق، مساجد به پایگاه‌هایی پویا و اثرگذار برای بهره‌مندی حداکثری جوانان از ایام اوقات فراغت تبدیل شوند.

در ادامه این جلسه، مسئولان حاضر ضمن بررسی مشکلات زیرساختی مسجد صاحب‌الزمان، بر لزوم همکاری شهرداری و سایر نهادها برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی این کانون تاکید کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.