کد خبر : 8413
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد: ۲ اردوگاه گردشگری و تفریحی در گچساران به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد: ۲ اردوگاه گردشگری و تفریحی در گچساران به بهره‌برداری می‌رسد

۱۱۴نور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ اردوگاه گردشگری و تفریحی امام‌زاده اسماعیل(ع) و دشتک دیل در گچساران تا قبل از ایام نوروز به بهره‌برداری می‌رسد. محمود باقری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گچساران با موضوع خدمات سفر استان کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز، اظهار

۱۱۴نور
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ اردوگاه گردشگری و تفریحی امام‌زاده اسماعیل(ع) و دشتک دیل در گچساران تا قبل از ایام نوروز به بهره‌برداری می‌رسد.

محمود باقری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گچساران با موضوع خدمات سفر استان کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز، اظهار داشت: برنامه‌های ایام نوروز اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد و در ایام فاطمیه(س) برنامه‌های متناسب با این ایام اجرا می‌شود.

وی تأکید کرد: با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در استان آمادگی خدمات‌رسانی مطلوب به مهمانان و مسافران نوروزی را دارند، گفت: استان ما با توجه به داشتن مکان‌های زیارتی، گردشگری و تاریخی یکی از استان‌های مقصد مسافران نوروزی بوده است.

باقری با اشاره به زیرساخت‌های گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: مشکلاتی در زمینه زیرساخت‌های گردشگری در برخی مناطق گردشگری در سطح استان داریم که امیدواریم به زودی این زیرساخت‌ها ایجاد شود.

وی از تهیه ۵ فیلم برای معرفی مکان‌های زیارتی و جاذبه‌های گردشگری و تاریخی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و خاطرنشان کرد: این ۵ فیلم در حال تهیه بوده و به زودی از آن‌ها رونمایی می‌شود.

باقری از ایجاد بازارچه صنایع دستی برای ایام نوروز در گچساران خبر داد و افزود: این بازارچه با ۱۰ تا ۳۰ غرفه برپا می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از ساماندهی خانه‌های مسافر در این استان خبر داد و گفت: ساماندهی خانه‌های مسافر در این استان در دستور کار قرار گرفته است.

باقری با اشاره به زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان گچساران، بیان کرد: برای تکمیل زیرساخت‌های اردوگاه گردشگری تفریحی دشت دیل در این شهرستان امسال ۲ میلیارد ریال هزینه شد و این اردوگاه تا قبل از ایام نوروز به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اردوگاه گردشگری تفریحی در امام‌زاده اسماعیل(ع) گچساران، گفت: برای ایجاد زیرساخت‌ها در این امام‌زاده امسال یک میلیارد ریال هزینه شد و این اردوگاه نیز تا قبل از ایام نوروز به بهره‌برداری می‌رسد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.