کد خبر : 9061
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲

هدف دشمنان از فتنه‌ ۸۸ در هم کوبیدن اعتقادات دینی ملت ایران بود.

هدف دشمنان از فتنه‌ ۸۸ در هم کوبیدن اعتقادات دینی ملت ایران بود.

۱۱۴ نور به گزارش پایگاه  خبری ۱۱۴ نور به نقل از خبرگزاری تسنیم کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز با حضور باشکوه و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد، مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در شهرهای این استان برگزار شد. مراسم بزرگداشت حماسه ماندگار ۹ دی با حضور مردم مومن و ولایت‌مدار کهگیلویه و بویراحمد در شهرها

۱۱۴ نور

به گزارش پایگاه  خبری ۱۱۴ نور به نقل از خبرگزاری تسنیم کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز با حضور باشکوه و گسترده مردم کهگیلویه و بویراحمد، مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در شهرهای این استان برگزار شد.

مراسم بزرگداشت حماسه ماندگار ۹ دی با حضور مردم مومن و ولایت‌مدار کهگیلویه و بویراحمد در شهرها و نقاط مختلف این استان برگزار شد.

مردم استان کهگیلویه و بویراحمد امروز در مراسم بزرگداشت ۹ دی با شعارهای “لبیک یا خامنه‌ای”، “مرگ بر آمریکا”، “مرگ بر اسرائیل” بار دیگر ولایت‌مداری خود را به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرنگار تسنیم از گچساران، مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی با حضور جمعی از مسئولان، اقشار مختلف مردم در مسجد صاحب الزمان(عج) این شهرستان برگزار شد.

فرمانده سپاه گچساران در این مراسم با گرامیداشت حماسه ماندگار ۹ دی، اظهار داشت: حماسه ۹ دی روز بصیرت و ولایت‌مداری ملت ایران اسلامی است.

سرهنگ پاسدار جهانگیر انصاری تصریح کرد: ۹ دی روز دشمن‌ستیزی و ولایت‌مداری و لبیک به ندای رهبر بوده و این روز همیشه باید گرامی داشته شود.

وی با تأکید بر اینکه حماسه ۹ دی انقلاب اسلامی ایران را در برابر نقشه‌های دشمنان واکسینه کرد، افزود: ۹ دی انقلاب اسلامی ایران را بیمه کرد.

فرمانده سپاه گچساران تأکید کرد: ملت ایران اسلامی در حماسه ۹ دی پاسخ محکم و دندان شکنی به دشمنان نظام جمهوری اسلامی دادند.

انصاری بر هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن همه ساله مراسم‌ بزرگداشت حماسه ماندگار ۹ دی با حضور اقشار مختلف مردم تأکید کرد.

امام جمعه دهدشت: هدف دشمنان از  فتنه‌ ۸۸ در هم کوبیدن اعتقادات دینی ملت ایران بود

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام سید نصیر حسینی امام جمعه دهدشت نیز در مراسم بزرگداشت ۹ دی که در مصلی دهدشت برگزار شد ضمن تبریک ایام خجسته میلاد پیامبراکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، اظهار داشت: ۹ دی روزی که مردم هوشیار، بصیر و آگاه ما توطئه دشمن را فهمید و آنان را ناکام گذاشت.

وی با اشاره به اینکه در روزگاری که دشمن و استکبار به بهانه تقلب در انتخابات پشت جریان فتنه قرار گرفت، افزود: دشمن آشوبی بر پا کرد و انقلاب، نظام و وحدت ملی ما را هدف قرار داد و مردم به درستی فهمیدند که دشمن نه تنها نظام آنها و وحدت ملی آنها را هدف قرار داده بلکه عاشورای آنها را هم مورد حمله قرار داده است.

امام جمعه دهدشت با اشاره به اینکه دشمن، امام حسین (ع) این ملت را مورد هجمه قرار داده بود، تصریح کرد: هدف دشمنان از این فتنه‌ای که در کشور ایجاد کرده بودند تنها براندازی این نظام و سرکوب این ملت نبود بلکه در هم کوبیدن اعتقادات دینی بود.

حسینی با بیان اینکه فتنه ۸۸ در روز عاشورا آنجا آشکار شد که به خیمه‌های اباعبدالله حمله‌ور شدند و در مراسم شهادت حضرت سیدالشهدا روز عزای اهل بیت سوت و کف می‌زدند، گفت: این شبیه همان حرکتی بود که در کربلا دشمنان اباعبدالله انجام و به خمیه‌ها حمله‌ور شده و هلهله می‌کردند.

وی با بیان اینکه انقلاب ما کاملا وابسته به اباعبدالله(ع) و حماسه عاشوراست و سیدالشهدا از این کشور حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد: دشمن به درستی فهمیده راز بقا، پایداری و مقاومت این انقلاب کجاست و ملت همه به عشق اباعبدالله در میدان ایستاده و همه فشارها، هجمه‌ها وحمله‌ها را تحمل می‌کنند و دشمن به همان جا حمله می‌کند.

امام جمعه دهدشت با بیان اینکه یک عده‌ای نادان، جاهل و فریب‌خورده بازیگر میدان فتنه شدند و استکبار آنها را بازی داد و حرکتی انجام دادند که هم قانون را در هم شکست و زیر بنایی شد برای قانون شکنی، افزود: این کار سبب شد هرکس در هر عرصه‌ای و هر انتخاباتی اگر پیروز میدان و حائز اکثریت آراء نشد بگوید تقلب شده واین میدان وسیعی را برای این فتنه باز کرد.

حسینی با بیان اینکه این قانون شکنی و بی توجهی به قانون وحدت ملی کشور را درهم شکست وبا اشاره به موضع‌گیری‌های دشمن قبل و بعد از این جریان، گفت: ریاست جمهور آمریکا قبل از جریان قتنه گفت هر کس برنده انتخابات باشد ما با او تعامل می‌کنیم اما بعد از فتنه ۸۸ ورق برگشت و حرف‌های دیگری زدند و رسانه‌ها و متفکرین غربی اظهار کردند که ایران دیگر قدرتی ندارد.

وی با بیان اینکه همان طوری که ریاست جمهور محترم دیروز بیان فرمودند ۹ دی دفاع از ولی فقیه، نظام و اهل بیت بود، عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید اطاعت کنید از خدا و رسول خدا، وقتی انسان مطیع خدا و رسول خدا شد مطیع ولی‌امر هم می‌شود.

۹ دی سونامی ملت ایران علیه فتنه 

امام جمعه سی سخت مرکز شهرستان دنا نیز در آئین باشکوه مراسم ۹ دی در این شهر گفت: ۹ دی سونامی ملت ایران بود که فتنه‌گران را به زباله‎دان تاریخ برد.

حجت‌الاسلام ناصر مصباح‌نژاد با اشاره به اینکه نفوذ و فتنه دو روی یک سکه هستند و راه نجات از آن، بصیرت نافذ مردم است، افزود: از منظر قرآن جرم فتنه‌گر از قتل و کشتار سنگین‌تر است.

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود مردم هوشمندانه در انتخابات امسال حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.