کد خبر : 9228
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 بهمن 1394 - 14:36

شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در روستاهای گچساران بهسازی شد

شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در روستاهای گچساران بهسازی شد

 رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران گفت: شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در روستاهای این شهرستان اصلاح و بهسازی شد. علی روانگرد در گفت‌وگو با خبرنگار ۱۱۴ نور ، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۴۶ هزار مشترک برق در سطح گچساران و روستاهای بخش مرکزی این شهرستان وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: اکنون ۹۰ درصد مشترکان

 رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران گفت: شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در روستاهای این شهرستان اصلاح و بهسازی شد.
برق
علی روانگرد در گفت‌وگو با خبرنگار ۱۱۴ نور ، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۴۶ هزار مشترک برق در سطح گچساران و روستاهای بخش مرکزی این شهرستان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۹۰ درصد مشترکان برق در این شهرستان در بخش خانگی و ۱۰ درصد در بخش صنعتی بوده است.

رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران عنوان کرد: در حال حاضر ۷۰  درصد مشترکان برق در این شهرستان در بخش شهری و ۳۰ درصد در بخش روستایی بوده است.

روانگرد تصریح کرد: اصلاح و بازسازی شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در سطح شهرستان و روستاهای حومه از اولویت‌های کاری شرکت توزیع نیروی برق در گچساران است.

وی از اصلاح و بازسازی شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در سطح روستاهای گچساران خبر داد و افزود: با توجه به فرسودگی شبکه‌های برق‌رسانی در روستاهای شهرستان کار اصلاح و بازسازی شبکه‌های برق در این مناطق در دستور کار قرار گرفت.

رئیس شرکت توزیع نیروی برق گچساران گفت: در سال ۹۴ شبکه‌های برق‌رسانی فرسوده در روستاهای این شهرستان اصلاح و بازسازی شد.

روانگرد بیان کرد: شبکه‌های برق‌رسانی در مناطق و محلات بافت فرسوده در شهرستان گچساران نیز اصلاح و بازسازی شد.

انتهای پیام/۱۰۰

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.