کد خبر : 15127
تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰:۲۹

 تاجگردون برای سومین دوره نماینده مردم گچساران و باشت شد

 تاجگردون برای سومین دوره نماینده مردم گچساران و باشت شد

۱۱۴ نور غلامرضا تاجگردون با کسب بیشترین آرای جمع آوری شده برای سومین دوره متوالی به عنوان نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. غلامرضا تاجگردون با کسب ۳۹ هزار ۵۴۰ رأی توانست بیشترین آرا شهروندان شهرستانهای گچساران و باشت را به خود اختصاص دهد. پس از تاجگردون

۱۱۴ نور

غلامرضا تاجگردون با کسب بیشترین آرای جمع آوری شده برای سومین دوره متوالی به عنوان نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

۲۰۲۰۰۲۲۲ ۲۰۴۷۴۴

غلامرضا تاجگردون با کسب ۳۹ هزار ۵۴۰ رأی توانست بیشترین آرا شهروندان شهرستانهای گچساران و باشت را به خود اختصاص دهد.

پس از تاجگردون ، سیدقدرت حسینی با ۲۱ هزار و۷۰۰ رأی و اردلان زینل زاده با ۸ هزار و ۹۸۳ رأی ، بیش ترین آرای مردم را کسب کردند.

در مجموع ۱۱۱هزار و ۹۲۳نفر واجد شرایط رای دادن در شهرستانهای گچساران و باشت بودند که ۷۷ هزار و ۸۹۱ نفر معادل بیش از ۶۹ و نیم درصد در انتخابات مشارکت داشتند.

هومان عسکری و میلاد گرجی زاده دیگر نامزدهای انتخاباتی شهرستان های گچساران و باشت برای مجلس یازدهم بودند.

آرای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستانهای گچساران و باشت با ۱۵۱ صندوق جمع آوری شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.