امروز شاهد وضعیت بسیار مطلوب و مناسبی در حوزه ترافیکی بودیم

۱۱۴ نور فرمانده انتظامی استان گفت: به لطف خداوند متعال با همکاری و همراهی بسیار خوبی که امروز در روز طبیعت ۱۴۰۰ توسط مردم عزیز با مجموعه نیروی انتظامی و به ویژه پلیس راه و راهور در سطح استان به عمل آمد، شاهد وضعیت مطلوب و مناسبی در حوزه ترافیکی بودیم. به گزارش پایگاه خبری
۱۱۴ نور
فرمانده انتظامی استان گفت: به لطف خداوند متعال با همکاری و همراهی بسیار خوبی که امروز در روز طبیعت ۱۴۰۰ توسط مردم عزیز با مجموعه نیروی انتظامی و به ویژه پلیس راه و راهور در سطح استان به عمل آمد، شاهد وضعیت مطلوب و مناسبی در حوزه ترافیکی بودیم.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار “کیقباد مصطفایی” فرمانده انتظامی استان، در گفتگو با خبرنگار صدا و سیمای استان بیان داشت: به لطف خداوند متعال با همکاری و همراهی بسیار خوبی که در روز طبیعت ۱۴۰۰ توسط مردم عزیز با مجموعه نیروی انتظامی و به ویژه پلیس راه و راهور در سطح استان به عمل آمد، شاهد وضعیت مطلوب و مناسبی در حوزه ترافیکی بودیم.
وی افزود: تا این لحظه ای که بنده در خدمت شما هستم، هیچ گونه گزارشی دال بر وقوع تصادفات منجر به فوت یا جرح گزارش نشده و ترافیک در محورهای مواصلاتی استان الحمدلله دارای وضعیت بسیار خوبی است.
مصطفایی با بیان اینکه به جز یکی دو محور که تاحدودی دارای بار ترافیکی خفیفی هستند، تصریح کرد: در بقیه محورها، تردد به صورت کاملاً روان صورت می گیرد و مشکل خاصی را در این زمینه نداشتیم.
فرمانده انتظامی استان در پایان از همراهی و همدلی مردم عزیز در رابطه با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و رعایت پروتکل های بهداشتی که در رابطه با مدیریت سفرها داشتند، تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت: دست این عزیزان را به گرمی می فشارم و از این بابت از همه عزیزانی که با ما همراهی و همکاری لازم را داشتند تقدیر و تشکر میکنم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰