سرقت میلیاردی طلاجات در”کهگیلویه”ناکام ماند

۱۱۴نور فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری سارقان طلاجات ۲۰ میلیارد ریالی در کهگیلویه خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس،سردار”کیقباد مصطفایی” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت طلا و زیورآلات از منازل شهروندان در شهرستان کهگیلویه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان
۱۱۴نور
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری سارقان طلاجات ۲۰ میلیارد ریالی در کهگیلویه خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس،سردار”کیقباد مصطفایی” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت طلا و زیورآلات از منازل شهروندان در شهرستان کهگیلویه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و به کارگیری روشهای علمی کشف جرم، ۲ نفره از سارقان را در این ارتباط شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی طی یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر کردند.
مصطفایی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات به عمل آمده پس از مواجهه با مستندات غیرقابل انکار پلیس به ۳ فقره سرقت طلافروشی در سطح شهرستان کهگیلویه اعتراف و مقادیری طلا و زیورآلات مسروقه شامل ۴ عدد النگو،۲ عدد دستبند، ۴ حلقه انگشتر، یک رشته گردنبند، یک عدد گردن آویز طلا، ۱۰۰ گرم گلوبند و ۴۰ گرم سوزن طلا از آنان کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی استان در پایان با اشاره به اینکه ارزش طلاهای مسروقه ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است،خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰