کد خبر : 26779
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰:۲۹

جمع آوری سگ های ولگرد موضوع تکراری و بی نتیجه شورای سلامت

جمع آوری سگ های ولگرد موضوع تکراری و بی نتیجه شورای سلامت

۱۱۴نور جلسه شورای سلامت استان با چند دستور کار از جمله ساماندهی کشتارگاه‌های بین راهی، جمع آوری سگ‌های ولگرد و کلر زنی مخازن آب برگزار شد. معاون سیاسی و امنیتی استاندارد در جلسه شورای سلامت با انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات جلسه این شوار گفت: بیش از دو سال در استان در خصوص جمع آوری

۱۱۴نور
جلسه شورای سلامت استان با چند دستور کار از جمله ساماندهی کشتارگاه‌های بین راهی، جمع آوری سگ‌های ولگرد و کلر زنی مخازن آب برگزار شد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندارد در جلسه شورای سلامت با انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات جلسه این شوار گفت: بیش از دو سال در استان در خصوص جمع آوری سگ‌های ولگرد جلسه برگزار می‌شود اما هنوز اقدامی انجام نشده و همچنان به عنوان یک معضل در شهر یاسوج است.
هاشمی مهر افزود: بر اساس دستور العمل ابلاغ شده، فرمانداری رئیس کمیته و شهرداری هم متولی جمع کردن سگ‌های ولگرد است.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از انتشار بیماری‌ها باید هر چه سریعتر نسبت به جمع آوری و ساماندهی این سگ‌ها اقدام شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار با اشاره به درصد پایین کلرزنی در مخازن آب آشامیدنی در استان گفت: آلودگی آب خطری جدی برای سلامت مردم است.
هاشمی مهر افزود: آمار بالایی از منابع آب در روستا‌ها و شهر‌ها وجود دارد که کلرزنی نمی‌شود و از آبفا قابل قبول نیست و باید اقدامات جدی انجام شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم گفت: برای ساماندهی کشتارگاه‌های غیر مجاز در استان مقرر شد گروهی از نمایندگان این صنف همراه با فرمانداران، مسئولان مرکز بهداشت و دامپزشکی در کارگروهی مشکلات این صنف را بررسی و رفع کنند.
ملک زاده با اشاره به جمع آوری سگ‌های ولگرد افزود: این سگ‌ها علاوه بر انتقال بیماری موجب رعب و وحشت مردم شده و بنا شد تا چند ماه آینده نسبت به جمع آوری آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.