مدیرعامل شرکت نفت گچساران:با اقدامات جهادی متخصصان کارگاه مرکزی اداره نگهداری و تعمیرات شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران، صرفه جویی ۳۶۰ میلیارد ریالی حاصل شد
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل شرکت نفت گچساران:
با اقدامات جهادی متخصصان کارگاه مرکزی اداره نگهداری و تعمیرات شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران، صرفه جویی ۳۶۰ میلیارد ریالی حاصل شد
با اقدامات جهادی متخصصان کارگاه مرکزی تعمیرات؛
صرفه جویی ۳۶۰ میلیارد ریالی در شرکت نفت گچساران
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، مهندس غلامرضا کمالی مدیرعامل این شرکت با اشاره به نقش اساسی کارگاه مرکزی تعمیرات در خدمات رسانی به مجموعه های مختلف مدیریت عملیات گفت : کارگاه مرکزی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به عنوان واحدی که همواره نقش مهمی در عرصه نوآوری مرتبط با قطعات مهندسی معکوس و همچنین ساخت و تولید قطعات ارجاعی از واحدهای مختلف عملیاتی و بازسازی داشته است، از ابتدای سال تاکنون با اقدامات بی وقفه متخصصان خود، موفق به صرفه جویی حدود ۱۲۰ میلیارد ریالی شده است.
کمالی ادامه داد: بر اساس آخرین عملکرد این کارگاه در سال گذشته نیز، موفق به صرفه جویی ۲۴۰ میلیارد ریالی شده است که این مهم، اقدامی بزرگ و تاثیرگذار در راستای پیشبرد اهداف دومین تولید کننده نفت کشور به حساب می آید.
بر پایه این گزارش، از جمله اقدامات شاخص و تأثیرگذار کارگاه مرکزی که به صورت جهادی انجام شده است، می توان به تعمیر، تنظیم، جوشکاری و دمونتاژ ۱۹۷۶ تجهیز و ساخت ۳۷۲۴ قطعه اسلیو، پمپ، ریگلاتور، کوپلینگ، کمپرسور، بال ولو، بیس پلیت، اسپید، کور پلاگ و سایر قطعات موردنیاز عملیات های پیچیده فنی و مهندسی اشاره کرد.
به گفته مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، اطمینان از کنترل کیفی و انجام معاینات کارهای ارجاعی، اطمینان از سفارش و تأمین به موقع وسایل ، ابزارکار و قطعات یدکی ، بررسی ومطالعه وضعیت کارگاهها، نصب ماشین آلات ، بازسازی وتعمیر قطعات مورد نیاز توربین های احتراقی گاز ، زانوها ، لوله های شیپوری و فلنج با آلیاژ مختلف از دیگر وظایف کارگاه مرکزی این شرکت محسوب می شود که به عنوان زیرمجموعه مدیریت عملیات و اداره نگهداری و تعمیرات مشغول فعالیت است .
انجام عملیات لایروبی و تخلیه رسوبات چاه شماره ۶ تنگ ملاقون
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: عملیات لایروبی و احیای چاههای آب شماره ۱ و ۶ تنگ ملاقون و شماره ۱۶ امامزاده جعفر توسط شرکت دانش بنیان طرف قرارداد با دانشگاه آزاد گچساران نیز از روز ۵ شهریور به مدت ۸ روز بصورت ۲۴ ساعته مشغول کار بودند.
مهندس کمالی در ادامه اظهار کرد : این ۳ چاه آبی از ۴ سال پیش غیرفعال شده بودند که بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران به یک شرکت دانش بنیان جهت لایروبی و احیا واگذار شده اند و از روز ۵ شهریور عملیات هر ۳ چاه همزمان و بصورت ۲۴ ساعته شروع شده و در روز ۱۳ شهریور، لایروبی و احیای آنها انجام و تحویل داده شدند .
وی با اشاره به اینکه عملیات لایروبی و احیای چاه شماره ۳ سردشت در سال ۱۴۰۱، بازدهی خوبی داشت، افزود: به دلیل رسوبات و مشکلات درون چاهی و قطع آب دهی، چاههای آب شماره ۱ و ۶ تنگ ملاقون از ۴ سال پیش و چاه شماره ۱۶ امامزاده جعفر از ۱۱ سال پیش از مدار خارج شده بودند که خوشبختانه پس از عملیات لایروبی و احیا فعال شدند و این مهم منتج به افزایش بازدهی چاهها تا حدود ۶۰ درصد شده است.
براساس این گزارش، شرکت دانش بنیان مذکور، طبق تعهد عملیات ویدیومتری را قبل و بعد از عملیات انجام و اسناد و داده ها را جهت مقایسه وضعیت قبل و بعد از عملیات تحویل داده است.
گفتنی است عملیات لایروبی و احیای این چاه های آبی با دستگاهها و تجهیزات مکانیکی و طی شش مرحله ویدیومتری، پمپاژ، لایروبی با کمپرسور و مکش، تزریق نیتروژن و انفجار جهت جداسازی لایه های سختی که در مرحله لایروبی جدا نشده اند، انجام شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰