کد خبر : 32023
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵

سال۱۴۰۴، سرمایه‌گذاری برای تولید گرامی باد

مدیرمسئول و صاحب امتیاز پرویزمددی

سود ۱۵ هزار میلیارد ریالی نظام پیشنهادها در شرکت نفت گچساران

سود ۱۵ هزار میلیارد ریالی نظام پیشنهادها در شرکت نفت گچساران
پایگاه خبری ۱۱۴نور کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران خبر داد

سود ۱۵ هزار میلیارد ریالی نظام پیشنهادها در شرکت نفت گچساران

مدیر عامل شرکت نفت و گاز گچساران :گفت سود مشارکت حاصل از نظام پیشنهادهای این شرکت طی سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران علی اکبر حافظینیا ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد نظام مشارکت از نظام‌های فعال و مؤثر در واحدهای تولیدی و خدماتی بوده که از بدو تاسیس تاکنون نتایج درخشانی در بر داشته و رسالت این نظام مشارکت تمامی کارکنان در فرایندهای مختلف صنعت از طریق ارائه پیشنهاد می‌باشد.

وی بها دادن به شخصیت و توجه به حرمت و کرامت انسانی کارکنان در نتیجه بهبود گردش کار در شرکت همچنین افزایش بهره‌وری را از مزایا و اهداف نظام پیشنهادها عنوان کرد.

مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با بیان اینکه طی سال گذشته بیش از ۳ هزار پیشنهاد از سوی کارکنان به دبیرخانه نظام پیشنهادهای این شرکت ارائه شده است،تصریح کرد: سود و صرفه این تعداد پیشنهاد در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

حافظی‌نیا عنوان کرد: پیشنهادهای استفاده از خطوط لوله چاههای مجموعه‌های ۳۶ و ۵۲ بی بی حکیمه، تولیدی نمودن چاه ۴۰ واحد بهره‌برداری بی بی حکیمه، اتصال چاه تزریقی گاز گچساران – ۸۲ به رینگ گاز احیا به منظور تامین گاز مورد نیاز شبکه فرازآوری چاه‌های میادین گچساران و منصور آباد، لوپ نمودن انشعاب ۴ اینچ از احیا چاه‌های گچساران ۸۷ و ۳۰ به رینگ اصلی شمالی و جنوبی گاز احیا، طراحی و ایجاد اینترلاک بین کلیدهای ورودی شبکه و دیزل ژنراتور مجموعه چهاربیشه بی بی حکیمه یک از مهمترین و برترین پیشنهادهای ارائه شده طی سال گذشته می‌باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.