این برنامه ها هدیه به روح پرفتوح و ملکوتی حضرت امام رضوان علیه

فرمانده سپاه ناحیه گچساران در نشست خبری بمناسبت هفته بسیج گفت: در هفته بسیج ۷۴ برنامه در قالب ۲۵ طرح درحوزه ها و پایگاه های سطح شهرستان گچساران برگزار خواهد شد. سرهنگ انصاری عنوان کرد: این برنامه ها هدیه به روح پرفتوح و ملکوتی بسیجی قرن و پرچمدار آن حضرت امام رضوان علیه آنکه روح
فرمانده سپاه ناحیه گچساران در نشست خبری بمناسبت هفته بسیج گفت: در هفته بسیج ۷۴ برنامه در قالب ۲۵ طرح درحوزه ها و پایگاه های سطح شهرستان گچساران برگزار خواهد شد.
سرهنگ انصاری عنوان کرد: این برنامه ها هدیه به روح پرفتوح و ملکوتی بسیجی قرن و پرچمدار آن حضرت امام رضوان علیه آنکه روح خدائیش در کالبد امت اسلامی جانی دوباره بخشید و بنیانگذار شجره طیبه شد که این شجره رشد و تکامل آن جزء با مراقبتها و هدایت های مستمر جانشین برحقش حضرت آیت الله اعظم خامنه ای میسر نبود و به تمامی لاله های بسیجی که در پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن سرود عشق خواندند و سر در پیشگاه معشوق نهادند.
وی گفت: بسیج باقیات و صالحات از امام(ره ) است که در تمام عرصه های مختلف اعم از فرهنگی، ورزشی، سازندگی، امنیت داخلی، دفاعی، بهداشت و درمان، اجتماعی و دفاعی فعال است.
وی افزود: این قشر حماسه ساز توانسته در عرصه هسته ای و سلولزهای بنیادی و عرصه صنایع دفاعی و جهاد فرهنگی و فضای سایبری نقش آفرینی کند.
سرهنگ انصاری بیان کرد: امروزه نوجوانان و جوانان کشورهای عربی به خصوص مردم مقاوم غزه و سوریه و لبنان بسیج را این ثمره انقلاب را سرلوحه خود قرار داده اند.
وی اظهار کرد: از برنامه های هفته بسیج در گچساران میتوان از ویزیت رایگان وبرگزاری نشست بصیرتی بسیج فرهنگیان و عطر افشانی گلزار شهداءو سرکشی از خانواده معظم شهداو اجتماع بزرگ بسیجیان با عنوان شکوه مقاومت نام برد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰