کد خبر : 9443
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶

طرح تأمین و انتقال آب ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران افتتاح شد

طرح تأمین و انتقال آب ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران افتتاح شد

طرح تأمین و انتقال آب در حوزه ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران با حضور وزیر نیرو افتتاح شد.   ۱۱۴ نور  صبح امروز طرح تأمین آب در حوزه ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران با حضور وزیر نیرو، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد. مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و

طرح تأمین و انتقال آب در حوزه ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران با حضور وزیر نیرو افتتاح شد.آبرسانی

 

۱۱۴ نور

 صبح امروز طرح تأمین آب در حوزه ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران با حضور وزیر نیرو، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در این آیین اظهار داشت: طرح تأمین و انتقال آب به اراضی ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران از سال ۹۱ شروع شد و در سال ۹۴ به پایان رسید.

علی لطفی افزود: این طرح با پمپاژ ۳۵ میلیون متر مکعب آب در سال از رودخانه زهره به منظور توسعه ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای ماهور باشت، پاکوه، سربیشه، بیدزرد، سراب ننیز و بخشی از دشت امامزاده جعفر گچساران اجرا شد.

وی تصریح کرد: همه سطوح زیردست شبکه به وسیله روش‌های نوین آبیاری نظیر بارانی و تیپ برای ۸۰ درصد اراضی زراعی و قطره‌ای برای ۲۰ درصد باغات انجام می‌شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد میزان کل اعتبار هزینه شده برای این پروژه را ۸۴ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این طرح شامل مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی بتنی به صورت روباز، سد انحرافی به طول ۱۱۰ متر و ارتفاع ۵٫۵ متر است.

لطفی بیان کرد: این پروژه تأثیر به سزایی در رونق بخش کشاورزی در این شهرستان دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.