آغاز واکسیناسیون افراد بالای۸۰سال در لنده

۱۱۴ نور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده از آغاز واکسیناسیون افراد بالای ۸۰سال در این شهرستان خبرداد. نورمحمد نعمتی با اشاره به فراگیر شدن طرح واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه طی هفته های آینده گفت: برابر دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا بعد از واکسیناسیون بیماران خاص و پاکبانان از امروز طرح واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰سال
۱۱۴ نور
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده از آغاز واکسیناسیون افراد بالای ۸۰سال در این شهرستان خبرداد.
نورمحمد نعمتی با اشاره به فراگیر شدن طرح واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه طی هفته های آینده گفت: برابر دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا بعد از واکسیناسیون بیماران خاص و پاکبانان از امروز طرح واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰سال نیز آغاز شد.
وی افزود: در این طرح تمامی افراد سالمند بالای ۸۰سال در سطح شهرستان که در مراکز خانه بهداشت و مرکز بهداشتی درمانی جامعه سلامت می باشند به ترتیب در نوبت دریافت دوز اول این واکسیناسیون قرار می گیرند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تصریح کرد: باتوجه به روند پیشرفت بیماری و درگیر شدن بیشتر سالمندان با بیماری کرونا بحث واکسیناسیون این افراد علاوه بر کاهش میزان مبتلایان در این سن باعث کاهش میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در سالخوردگان نیز خواهد شد.
وی افزود: اجرای پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک از مهمترین توصیه های موکد کارشناسان برای مصون ماندن از بیماری کرونا است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰